Artikelen

Masterclass HIV’ voor verpleegkundig consulenten

De Master class voor nieuwe hiv consulenten is in modules te volgen via e-learning. In samenwerking met Virology Education is de vernieuwde masterclass ontwikkeld in de vorm van e-learning. De voordelen van e-learning zijn dat je zelf kunt bepalen wanneer en in welk tempo je de verschillende modules doorloopt.

Naast de e-learning zal de cursist ook nog een praktijkopdracht moeten uitvoeren. We vinden het belangrijk dat naast theoretische kennis de consulent ook meer weet over de organisatie van zorg voor mensen met hiv.

De totale masterclass zal bestaan uit 11 modules met o.a. Historie & Epidemiologie; Virologie; Immunologie maar ook Seksuele gezondheid en Zwangerschap.
Kosten: 75 euro, voor de gehele Masterclass.

Accreditatie: accreditatie zal worden aangevraagd bij zowel het kwaliteitsregister V&VN en het Register Verpleegkundig Specialismen.
Het aantal punten zal helaas pas bekend worden als alle modules zijn ontwikkeld.
In dit stadium is het nog niet mogelijk om losse modules te volgen (als nascholing) , er wordt gekeken naar de mogelijkheid om dit in de toekomst wel aan te bieden.

Inschrijven kan vanaf 1 februari 2015 via deze link: http://www.virology-education.nl/event/aankomende-bijeenkomsten/verpleegkundigen-hiv-masterclass-e-learning/
Naast de (reguliere) inloggegevens heb je daarbij een speciale code nodig. Deze zijn op te vragen via de scholing commissie

met vriendelijke groet namens de VCH,
Bestuur,afdeling scholing


Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen actueel nieuws

Gepubliceerd:20-04-2015
Aantal keer bekeken:1701

Geef je reactie

Goed om te weten: er kijkt altijd nog iemand naar je reactie voor we deze plaatsen.
We plaatsen deze alleen als ze respectvol en gepast zijn.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: