Artikelen

Atlas 2018 Beurs van Berlage 22 juli-2 augustus 2018

 

Beste mensen, beste verpleegkundig consulenten HIV/AIDS,

Op zondag 22 Juli 2018 vindt de feestelijke opening plaats van de expositie ‘I will Speak, I will Speak!’. Het is de aftrap van twee weken vol activiteiten door ATLAS2018 in de Beurs van Berlage en de Rai.

Vanuit de hele wereld maakte ATLAS2018 de afgelopen jaren film- en fotografieportretten van mensen met HIV, wat gaat leiden tot een grote expositie in de Beurs van Berlage (gratis toegankelijk) en een presentatie tijdens het Wereld Aids Congres in de Rai (The Global Village).

We maakten circa 200 filmpjes, 500 verhalen en 3000 prachtige foto’s. Al de geportretteerde personen heten u welkom in hun huis en leven. We filmden en interviewden mensen met HIV op integere wijze in hun eigen omgeving. Ons team behoort zelf tot deze community.

Expositie ‘I will speak, I will speak!’ door ATLAS2018

Beurs van Berlage

22 juli 2 augustus 2018

Damrak 243, Amsterdam (metro: Centraal Station)

Op onze website www.atlas2018.org zijn al prachtige portretten te zien. Via onze nieuwsbrief kunt u de komende maanden volgen hoe het programma eruit komt te zien.

Vanaf begin april starten we onze poster- en postkaartencampagne. Deze week versturen wij u er een aantal. Separaat ontvangt u een aantal postkaarten die door uw cliënten kunnen worden meegenomen. U ontvangt een koker (met posters) en een enveloppe (met postkaarten).

Wij willen u vragen de poster(s) zichtbaar te maken binnen uw organisatie: in de poli, wachtkamers of op andere manieren die passen bij uw organisatie. De postkaarten kunt u daarbij leggen. Mocht u meer posters en postkaarten willen ontvangen, laat dat ons s.v.p. weten. Wij sturen u die graag toe.

Wij zouden het leuk vinden als u een foto neemt van de poster en deze op uw en onze Facebookpagina plaatst. FB @atlas2018.

U ontvangt op tijd de officiële uitnodiging voor de expositie in de Beurs. Het zal een groot genoegen zijn om alle gasten uit binnen- en buitenland te ontvangen.

Dank voor uw medewerking en met vriendelijke groet namens het ATLAS2018 team,

Bert Oele

Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen actueel nieuws

Gepubliceerd:11-04-2018
Aantal keer bekeken:205

Geef je reactie

Goed om te weten: er kijkt altijd nog iemand naar je reactie voor we deze plaatsen.
We plaatsen deze alleen als ze respectvol en gepast zijn.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: